Over Ons

Tabs is een multi-disciplinair teken en ontwerpbureau, dat zich specialiseert in de link tussen ontwerp en produktrealisatie. Voor diverse bedrijfstakken worden er projecten uitgewerkt van idee of schets naar produceerbare objecten.

Hiervoor staat een enthousiast team van mensen voor u klaar, die snel en kundig kunnen inspelen op uw vragen en wensen. Wij hebben beschikking over diverse CAD tekensoftware om zowel in 2D als 3D tot een optimaal resultaat te komen.

Onze werkwijze is om oplossingsgericht te ontwerpen en 2D tekeningen of 3D bestanden voor uw te vervaardigen zowel voor deelprojecten als voor “turn key” projecten. Of u nu een onderdeel door reverse engineering en 3D inmeten wilt toevoegen, een idee heeft en dit wil laten uitwerken of een digitaal ontwerp produktieklaar wil hebben, dan kunnen wij u verder helpen eventueel via ons uitgebreide netwerk van aangesloten bedrijven.
Animaties en renderingen, maar ook presentatietekeningen verzorgen wij graag. Middels rapid-prototyping in ABS kunststof leveren wij produkten in enkelstuks of kleine series van uw ontwerp.

Op deze site kunt u de diverse specialisaties bekijken met daarbij een korte uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden.
Alle projecten hebben als gemeenschappelijke deler dat door middel van digitale CAD-CAM technieken informatie voor de produktie wordt aangemaakt, waarbij het instappunt per project kan verschillen.

Mocht u vragen hebben of aanvullende informatie wensen kunt u met ons bellen of mailen. Alle gegevens hiervoor vindt u op de pagina contact.